divendres, 8 de juny del 2012

Espanya NO va bé


Amb un parell que no van voler reconèixer la situació que es vivia, van amagar-nos que la crisi ja la teníem a sobre i van permetre que la bombolla immobiliària seguís inflant-se, ja n’hi va haver prou. Cal que el Sr. Rajoy i els seus ministres no amaguin que Espanya té greus problemes greus i acceptin de bon grau l’oferta de rescat que els ofereixen. Ja n’hi a prou de voler fer el pinxo i fer creure poden sortir-se’n tots sols. 
I pel que fa als bancs i caixes que deixin de tapa'ls els draps bruts.Ell són en part responsables de la situació que vivim.  De la mateixa manera que no s'hi miren gens a l'hora d'embargar un habitatge per no poder fer efectiu el pagament de la hipoteca, que ells mateixos van concedir, si es descobreix que han jugat brut, que siguin també sancionats per les seves trifulgues. Ja és hora que s'acabin els favoritismes de què gaudeixen, i rebin el mateix tracte que la resta. Potser així deixaran de creure's que són els amos de tot el que els envolta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Carme i la Revista d’Igualada

 E n nom de l’Associació Revista d’Igualada, publico aquest escrit que m'han fet arribar amb motiu del traspàs de la Carme Junyent.  La ...