dimecres, 23 de maig del 2012

TARGETA VERMELLA PER A LA SRA. AGUIRRE

Ja que la qüestió fa referència als termes futbolístics, l’estirabot de la Sra. Esperanza Aguirre en parlar del partit de la fina de la Copa del Rei mereix una targeta vermella. Fent apologia  del més pur autoritarisme pre-constitucional deixa entreveure que no sap en quin món viu o, que el tuf que desprenen l’escàndol de Bankia i els altres embolics dins de la seva comunitat l’hi han provocat un KO mental.  
Pel que fa  el  tribunal que ha autoritzat una manifestació de falangistes per a la mateixa data en què s’ha de jugar el partit, se n’hauria de donar vergonya per donar llum verda a un acte, que malgrat la vigilància policial pot acabar sent un veritable camp de batalla.  
Que ni els catalans ni els bascs gaudim de gaires simpaties a la capital de l’Estat Espanyol, no és quelcom de què calgui fer-ne palesa. Ara bé, res de tot plegat justifica l’amenaça d’impedir la lliure expressió dels nostres sentiments, ja sigui en un estadi o al carrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Carme i la Revista d’Igualada

 E n nom de l’Associació Revista d’Igualada, publico aquest escrit que m'han fet arribar amb motiu del traspàs de la Carme Junyent.  La ...